台大外語教學暨資源中心英語學習報

 

Global Leaders, Health Experts Press New Plan to Reduce Child Mortality

 

 

 世界領袖、健康專家提出方案降低兒童死亡率  


 最新消息

自學包裹中高級第66期上線囉!

在各國反對聲浪之中,北韓發射了多階段火箭(multi-stage rocket)。雖然火箭第一階段後就失敗,未能把人造觀測衛星(observation satellite)送上軌道,但各國仍同聲撻伐,將之視為挑釁行為(provocation),也違反聯合國決議(resolution)。更有情報指出,北韓的下一階段是地下的核子試爆(underground explosions of nuclear devices)。更多關於軍事與國際政治的英文表達法都在本期的自學包裹裡。

聽力訓練在本期一起來聽有 「絕世金嗓 (The Voice)」 美名的已故西洋天后Whitney Houston的經典名曲「I Will Always Love You」,一同欣賞這位金嗓天后的傳奇歌聲。」

快來練習自學包裹吧 | 申請帳號和使用說明

 

◎ 六月份彭蒙惠英語已上線

在家即可線上閱讀當月Advanced彭蒙惠英語,六月份已上線囉,還沒申請帳號的,請先申請Author Plus帳號。

進入Author Plus 線上閱讀與聆聽課程! | 申請帳號和使用說明

 

◎ 本中心每月提供英語學習雜誌供學習使用

外語教學中心每月提供最新英語學習雜誌,「大家說英語」、「空中英語教室」、「彭蒙惠英語」,雜誌皆附有互動光碟,請多加利用。(限在本中心資料室使用)

↑top


 E-Freeway主題介紹

feature of the week

English Listening Lesson Library Online

English Listening Lesson Library Online,簡稱elllo,是一個完全免費練習英文聽力的網站。該網站分5個等級,從英文初學者到偏學術的都有,網站已經有至少1000多個英文聽力對話與練習題,每則聽力時間長約3分鐘,因此每天只要花少少的時間就可以大大地增加自己的英聽能力!對話者除了來自英、美、家等英語系國家外,還有來自德國、日本等世界各地的人的談話,因此可以熟悉不同地區人的腔調,也算是一種聽力練習喔。

來看介紹 | 直接進入網站


Members Only資源介紹

MyET

轉眼間畢業典禮已經結束,期末考後就要準備進入職場了,除了服裝儀容的整潔、履歷表的填寫外,最重要的其中一關不外乎是面試了,萬一面試主考官突然用英文問你,總不能鴨子聽雷,一臉茫然吧!所以囉,MyET在這裡提供了208句很實用的面試英語,讓你在面試時無往不利!而且這個練習可是免費的唷! ...... 我要參加面試!


Guide to Grammar and Writing

Guide to Grammar and Writing 是一個專門為英語寫作及文法設計的網站,網站中有詳細的文法練習分類,包括Word and Sentense Level Paragraph Level,進入各項分類後可以瀏覽文法解說,然後到Quiz實際操作網站中所提供的練習題。趕快進來練功吧!

http://efreeway.avcenter.ntu.edu.tw/freeway/grammar/grammar_rules.htm#4

↑top


 館藏介紹

會參加GMAT測驗的考生英文能力都有一定程度,但無法取得高分的原因常常是不了解答題技巧、題目作不完、邏輯觀念太差,因此取得高分,解題策略比英語能力更重要。在《GMAT第一次考就高分:語文測驗700分題庫攻略》中,陳老師首重「解題速度」的培訓,因為題目一旦寫不完,就算全對也沒用;再求解題正確性,用最具邏輯及科學的概念去培養考生解題技巧;最後搭配大量擬真考題策略解析,陳老師多年經驗編寫全書考題,搭配題目分析及解題攻略,讓考生立即了解其邏輯及運用方式,現學現賣,第一次考GMAT就高分!


 英語宅急便     

※ Choose the best answer to each blank to complete the following article.

Global Leaders, Health Experts Press New Plan to Reduce Child Mortality

世界領袖、健康專家提出方案降低兒童死亡率

Vidushi Sinha

June 15, 2012

Top officials from 80 nations and a broad coalition of public and private health groups are calling __1.__ intensified global efforts to __2.__ the number of children under five dying from preventable diseases. Public health officials say the ambitious new strategy __3.__ to reduce child mortality from 7.6 million to one million annually within two decades.

U.S. Secretary of State Hillary Clinton __4.__ hundreds international health leaders and government representatives who met recently in Washington to redouble their efforts to __5.__child mortality.  

“One day, all children - wherever they are born - will have the same chance to survive,” she said.

Most delegates at the meeting already know the goal can be achieved through a variety of inexpensive and effective medical interventions. Anthony Lake, executive director of the U.N. children's relief agency, UNICEF, says the challenge is finding the political will to do it.

“We have a lot of work to do. Rhetoric is one thing and results are another, and we are going to achieve it,” he said.

Lake says one new goal for the U.N. agency is to target the five countries that annually __6.__ nearly half of these preventable child deaths.

“We know through new methods and through __7.__ work and through work in especially __8.__ communities that we can achieve this goal and if we can achieve it [then] we have to achieve it,” he said.

“This time it is different," said Dr. Raj Shah, administrator of the U.S. Agency for International Development. "You see the five countries that have 50 percent of all child mortality - India, Pakistan, Nigeria, DRC and Ethiopia coming - being co-hosts - making strong statements about their national strategies, commitments, resources, and score cards. You see international organizations being willing to hold themselves __9.__.”

Shah is hopeful the new way forward of targeting resources into the most affected countries is a better __10.__ to reducing child mortality.  

“There is no excuse why anybody dies __11.__ malaria," said Ray Chambers, the U.N. Secretary General’s Special Envoy for Malaria. "And that’s why we turned up the __12.__- to eliminate deaths.”

Most deaths among children under five result __13.__ preventable illnesses such as malaria, pneumonia, diarrhea, and from neonatal complications.

“It has to be __14.__ by the political will of each and every country - each leader at the national level, at the province level, at the district level has to support it,” said Seth Berkley, who heads the Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI).

Berkley says success in these efforts will require taking full __15.__ ofnew diagnostic technologies and new medicines - and making health services __16.__ to everyone who needs them.

1. A) for B) off C) from D) on

2. A) assess B) compress C) estimate D) curb

3. A) designed B) developed C) aims D) looks

4. A) claimed B) urged C) suspected D) emphasized

5. A) combat B) dispute C) debate D) conform

6. A) compile up B) accumulate C) account for D) cause

7. A) delectate B) dedicated C) delicate D) delegate

8. A) foreign B) charity C) religious D) disadvantaged

9. A) to account B) back C) for a thought D) on

10. A) theory B) scheme C) approach D) protocol

11. A) on B) from C) to  D) as

12. A) chaos B) situation C) rumor D) heat

13. A) in  B) to C) from D) into

14. A) driven B) accelerated C) expected D) examined

15. A) responsibility B) advantage C) opportunity D) credit

16. A) reversible B) curable C) detectable D) accessible

 

Ans: 1. A 2.D 3. C 4. B 5. A 6. C 7. B 8. D 

9. A 10. C 11. B 12. D 13. C 14. A 15. B 16. D

 

Source: http://www.voanews.com/content/global-leaders-health-experts-press-new-plan-to-reduce-child-mortality/1211773.html

 
English Freeway
寫作工作室

編輯發行:台大外語教學暨資源中心網路外語教學小組

若您有任何的建議、鼓勵或意見反映,歡迎來信至英語學習報編輯室寫信給電子報小編
本電子報由台大外語教學暨資源中心建置維護 2012©All Rights Reserved